Підсумки конкурсу дитячих малюнків «Григорій Сковорода очима дітей»

1 грудня 2017 року в рамках святкування 295-ї річниці з дня народження Г. С. Сковороди Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав» організував та провів літературно-мистецький захід «Пізнай в собі людину…».

До районного Будинку культури зібрались жителі міста, учнівська та студентська молодь, працівники Заповідника. Учасників свята привітали: заступник генерального директора НІЕЗ «Переяслав» з наукової роботи Колибенко Олександр Володимирович; директор Міжнародного центру Сковородинознавства Корпанюк Микола Павлович, завідуюча науково-дослідним відділом «Меморіальний музей Г. С. Сковороди» Радіоненко Тетяна Вікторівна. Виступаючі зазначили, що Григорій Сковорода належить всьому світові, але, насамперед, живе в душі кожного українця. Його постать, його творчість є невід’ємною частиною історії України, її слави.

На захід були запрошені учень 5 класу Бутенко Назар та вчитель образотворчого мистецтва Дяченко Людмила Петрівна. В рамках ювілейних заходів, які були проведенні до дня народження Григорія Сковороди, проходив конкурс дитячих малюнків "Григорій Сковорода очима дітей", в якому активну участь взяли учні нашої школи.

Дипломами і подарунками нагородили учнів шкіл міста та вихованців позашкільних навчальних закладів, що стали переможцями конкурсу.

Бутенко Назар зайняв ІІ місце у середній віковій категорії у номінації "Ілюстрації до творів Григорія Сковороди".

Вітаємо Назара!

Бажаємо подальших творчих перемог!!!

/Files/images/2017-2018/VipTalisman11.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.