День цивільного захисту

13 квітня в нашій школі пройшов День цивільного захисту. Вранці школярі зібрались на урочисту лінійку, на якій було оголошено план проведення заходів. На загальношкільне зібрання прибули працівники Переяслав-Хмельницького РС ГУ ДСНС України у Київській області лейтенант служби цивільного захисту Порохня Денис Андрійович та старший лейтенант Свириденко Валентин Сергійович, які поспілкувались з учнями та вчителями, розповіли правила безпечної евакуації, порядок дій при виявленні пожежі та під час інших надзвичайних ситуацій.

На першому уроці в цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу, про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, ознайомили з планом дій під час радіаційної небезпеки, з правилами поведінки на водоймах, під час повені та провели вікторину «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях».

Після звуку сирени, який сповістив про умовну надзвичайну подію – пожежу, всі учні та працівники школи евакуювались на безпечну територію. Було продемонстровано обізнаність і вміння швидко діяти під час надзвичайної ситуації.

Команди учнів 8-11 класів показали свою силу, витримку та вправність під час комбінованої естафети з елементами виконання нормативів, контрольних завдань за програмою «Цивільний захист». За підсумками І місце виборола команда учнів 9 класу, ІІ місце - 11 клас, ІІІ місце - 10 клас.

День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» пройшов змістовно, цікаво та повчально.

/Files/images/2017-2018/1 цо.jpg

/Files/images/2017-2018/3 цо.jpg

/Files/images/2017-2018/6 цо.jpg

/Files/images/2017-2018/7цо.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.