Відпочинок в пришкільному таборі "Веселка"

Пришкільний табір відпочинку Переяслав-Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ступенів √3 сьогодні вже завершує свою роботу. За чотирнадцять днів життя в таборі було надзвичайно цікавим, веселим, змістовним, різноманітним та захоплюючим.

Екскурсія до музею Народної архітектури та побуту Середньої Наддніпря́нщини в чудову літню пору була неймовірною. Дякуємо працівникам музею та Анна Петруня за турботу і допомогу в організації дозвілля для дітей.

Також незабутнім був візит до Бхтдюм Джерело та перегляд чудової вистави за участю юних акторів. Веселі завдання, драйв та позитивні емоції дуже сподобались усім.

Активно, спортивно та захоплююче провели час в Дитяча Мрія. Цікаві локації, активні заняття - це було просто супер!!!

Завітали також в Стара Гребля, де нас завжди гостинно приймають, пригощають, катають на кінних каретах та оточують неймовірним піклуванням.

Ну і, звичайно, відпочинок на березі Дніпра, купання та спортивні ігри. Цікаві подорожі та ігри у віртуальній реальності, караоке, мистецький майстер-клас, весела ранкова зарядка та танцювальні флешмоби - табір подарував дітям багато позитиву. А природа в цьому році теж посприяла хорошому відпочинку в "Веселці".

/Files/images/2018-2019/табір 1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.