Друге заняття обласної педстудії

11 лютого 2021 року педагоги Київщини взяли участь у другому занятті обласної педагогічної студії Переяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Переяславської міської ради із теми "Реалізація екологічних проєктів як форма компетентісної освіти".

Зібратися разом - це початок, триматися разом - це прогрес,
працювати разом - це успіх - переконані керівники обласної педстудії директор школи Кондусь Володимир Іванович та заступник директора з виховної роботи Дяченко Людмила Петрівна. Тому в ході онлайн зустрічі розглядались критерії успішного проєкту, кроки його реалізації та питання формування злагодженої команди.
З вступним словом до учасників заходу звернулась координатор педагогічної студії, методист відділу дистанційної освіти КНЗ КОР "Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів" Мазуркевич Ірина Валеріївна, яка наголосила на важливості висвітлених питань, звернула увагу на значний досвід роботи педагогів Переяславської ЗОШ №3 в реалізації екологічних проєктів та організації відповідної діяльності в закладі. У роботі педстудії взяли участь директор ЦПРПП Переяславської міської ради Божко Ірина Віталіївна та консультант Лавренюк Галина Іванівна.
Під час теоретичної частини "Проектний менеджмент – засіб ефективного досягнення поставлених цілей" педагоги ознайомились з особливостями проєктної та операційної діяльності, виділили основні ознаки, критерії успіху та методи відбору найефективніших проєктів. Кондусь В.І представив проєкти, в яких бере участь педагогічний колектив Переяславської ЗОШ №3 в 2020-2021 навчальному році.
В ході практичного блоку Дяченко Л.П. представила інтерактивну вправу "Моделювання екологічного проєкту". Учасники заходу разом виконали практичні завдання практикуму "Злагоджена команда – важливий фактор успіху будь-якого проєкту", створили Дерево проблем та рішень, визначили екологічні проблеми своїх населених пунктів. Під час дискусії "Шляхи ефективної взаємодії із зацікавленими сторонами" визначили ступінь зацікавленості та впливу всіх учасників проєкту.
В онлайн занятті у форматі відеоконференції на платформі Zoom взяли участь 29 педагогів Київщини. Учасники заходу відзначили важливість розглянутих матеріалів та подякували керівникам педстудії за отриманий досвід проектної діяльності Переяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

/Files/images/2019-2020/2 заняття 1.jpg

/Files/images/2019-2020/2 заняття .jpg

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.