Національний рейтинг Екошкола

В період новорічно-різдвяних свят всі ми намагаємось підбити підсумки минулого та скласти плани на прийдешній рік. Адже це допомагає покращити свої успіхи в майбутньому.

Аналізуючи 2021, колектив Переяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів √3 може з впевненістю сказати, що рік був насичений важливими справами, об'єднав учнів, вчителів та батьків для реалізації найсміливіших проєктів, які не тільки принесли нам переможні емоції та зміцнили нас. Кожного разу, коли на всеукраїнському рівні звучить назва нашого закладу, ми горді тим, що ми славимо, популяризуємо та покращуємо рідне місто Переяслав.

Дуже важливою була участь нашої школи у Першому Національному рейтингу «Екошкола року». Ми зуміли достойно представити наше місто, переконатись у своїх силах і довести, що та діяльність, яку ми презентуємо важлива для всієї нашої громади.

Дякуємо School Recycling World , що так високо оцінили нашу екологічну діяльність. Ми переконані, що це не лише один із напрямків роботи закладу освіти, це справа та обов'язок кожного.

Підсумки підведені! Безмежно дякуємо за подарунки, які ми отримали за перемогу в Національний рейтинг "Екошкола року" 2021.

Рухаємось вперед, адже переконані, щоб дійти до цілі, потрібно лише одне - іти.

Приєднуйтесь та залишайтесь з нами на еко стороні!

Більше фото

https://www.facebook.com/groups/123324271716086/permalink/822127038502469/

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.