Нетворкінг колег-однодумців

12 січня 2022 року педагоги нашої школи зібралися на нетворкінг з колегами-однодумцями . Питання, що розглядалися в процесі спілкування, стосувалися підвищення рівня фахової майстерності педагогічних працівників у форматі здоров’я «плюс»: креативність, комунікація, колаборація, компетентність.

Зустріч розпочалася з колабораційного м’ятно-лавандового чаювання. Варто зауважити, що педагоги прибули на зустріч зі своїми екочашками, адже ми сповідуємо у закладі філософію «нуль відходів». В процесі спілкування були підбиті підсумки 2021 року, а саме: професійної діяльності колективу, досягнень в особистому житті. Дякуємо нашому другу Григорію Хмельницкому за Новорічний подарунок – авторську методику підбиття підсумків року! Саме ця методика була використана в процесі спілкування з колегами – однодумцями.

Веселий настрій, позитивні емоції, цікаві вправи, прийоми, поради, які допоможуть педагогам бути на одній хвилі зі школярами та мати відмінне ментальне і фізичне здоров’я – все це було на нашій зустрічі! Дякуємо також Тетяні Желєзновій за цікаві ідеї та фішки!

На фінальному етапі зустрічі на кожного вчителя чекав сюрприз із «Серотонінової коробки» - чорний шоколад. Саме чорний шокололад сприяє утворенню в організмі мегаважливого гормону - серотоніну, який відповідає за загальний емоційний стан та настрій людини. Завершився захід спільною фотосесією.

/Files/images/2021-2022/FB_IMG_1642093324437.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.