Повернутися до звичайного режиму

Онлайн - практикуми зі Світланою Ройз

ГО “Смарт освіта” спільно зі сімейною й дитячою психологинею Світланою Ройз запускає щотижневі короткі онлайн-практикуми стійкості та відновлення для всіх охочих.

Трансляції відбуватимуться щовівторка та щопʼятниці о 19:00. До першої зустрічі можна долучитися через зум або подивитися трансляцію на фейсбук-сторінці НУШ.

Кожна зустріч триватиме 15 хвилин та складатиметься з ефективних практик, які можна виконувати, аби краще справлятися з новинами й бути опорою для дітей. Вправи можна буде робити з дітьми, це підтримуватиме їх і допоможе лишатися в тіснішому контакті з вами й із собою.

“Ми б хотіли створити простір, в якому дорослі та діти могли б починати відновлюватися, могли б завдяки конкретним практикам, відчуттю близкості, практичним знанням, після напруженних днів – відпочивати та наповнюватися силами та підтримкою. Усі практики можна буде робити разом із дітьми. Усе, що я готуватиму – підійде для будь-якого віку”, – анонсує зустрічі Світалана Ройз.

Про наступні зустрічі ми повідомимо на фб-сторінках НУШ і Смарт освіти.

Нагадаємо, команда ГО “Смарт освіта” запрошує учнів на пізнавальні онлайн-зустрічі з учителями. Якщо ви бажаєте, щоби ваша дитина долучилася до таких зустрічей, долучайтеся до телеграм-каналу. В ньому регулярно зʼявляються анонси нових зустрічей. Зустрічі безплатні.

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.