З обласних змагань повернулися з нагородами

моряки

27 листопада в Києві на базі Навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді відбулися обласні змагання із судномодельного спорту (моделі довжиною 600 мм) серед учнівської молоді.
У змаганнях взяли участь 12 команд позашкільних навчальних закладів області, в тому числі і вихованці Клубу юних моряків нашого міста.
Особисто-командна першість проводилась у семи класах моделей у старшій та молодшій вікових категоріях. Змагалися в приміщенні зі спеціально пристосованим басейном.
Розпочався захід зі стендового оцінювання моделей та їх допуску до змагань. Журі звертало особливу увагу на оформлення та зміст паспортів: технічний опис, креслення та фотографію діючої моделі. Також були проведені тренувальні запуски та старти моделей, під час яких учасники змагань змогли продемонструвати свої практичні вміння та навички управління моделями на воді.
Юні переяславці показали високі результати. У класі моделей ЕХ-600 перше місце зайняв учень 8 класу нашої школи Максим Ткачук. У молодшій групі учні 3 класу Арсен Арсеньєв виборов перше місце, а Святослав Коберник – третє.
За матеріалами газети "Вісник Переяславщини"
Кiлькiсть переглядiв: 101

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.