Педагогічна рада – круглий стіл «Про результати адаптації учнів 5 класу в 2016-2017 навчальному році».

10 січня 2017 року у нашій школі відбулася з педагогічна рада – круглий стіл «Про результати адаптації учнів 5 класу в 2016-2017 навчальному році». В процесі обговорення зазначеної теми було застосовано вправу «Мікрофон». Кожен вчитель, який працює з п’ятикласниками, класний керівник 5 класу, мали змогу висловити свої думки та побажання за таким алгоритмом:

- Яке загальне враження склалось у вас про цей клас: про його поведінку, ставлення до навчання, вчителів, про взаємини між учнями?

- У чому полягають ваші основні труднощі в роботі з цим класом і в яких ситуаціях вони найбільше трапляються: на уроках, у безпосередньому спілкуванні з дітьми, під час перерви, у процесі проведення позакласних заходів тощо?

- Чи подібний цей клас на інші класи, з якими вам доводилось мати справу у педагогічній роботі?

- Які методи,форми роботи є найбільш прийнятними в 5 класі?

- Що вам видається найдоцільнішим для подолання труднощів: налагодити регулярну роботу з батьками чи домовитись про певні заходи стосовно цього класу з боку всього педагогічного колективу, вчителів, які у ньому працюють?

- Назвіть позитивні сторони цього класу. Які шляхи видаються вам найдоцільнішими для зміцнення та розвитку позитивних сторін?

- Що в житті цього класу здається вам незрозумілим, незбагненним? Інакше кажучи, якої інформації про цей клас вам бракує?

На завершення засідання круглого столу, директор школи Кондусь Володимир Іванович порадив для усіх присутніх рецепт творчості, успіху, молодості, бадьорості:

Систематично вживайте:

бальзам мудрості;

коктейль творчості;

каву бадьорості;

відвар пунктуальності;

настрій терпимості;

екстракт людяності,

а також вітаміни:

А — для активності;

В — для бадьорості;

С — для цілеспрямованості;

Д — для діяльності;

Е — для ефективності;

Р — для порядності.

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.