Новорічна пропозиція!

У зв'язку з передноворічним карантином новорічні вистави театру-студії “RAUS” Бориспільського Міського Будинку культури були обмежені. Тому на прохання адміністрацій шкіл міста та району та відділу культури Переяслав- Хмельницької районної державної адміністрації ми запрошуємо Вас відвідати новорічні вистави, які будуть проходити в Районному Будинку культури м. Переяслав-Хмельницький вул. Григорія Сковороди, 83.

«СНІГОВА КОРОЛЕВА» 18 січня 11:00 18 січня 13:00

«ВЕЧОРИ НА ХУТОРІ БІЛЯ ДИКАНЬКИ»18 січня 15:30 18 січня 18:30

Вистави йдуть виключно українською мовою, з використанням сучасних сценічних технологій, спецефектів та якісного звуку. Ролі виконують молоді актори майстерні Народного артиста України О. М. Шаварського, художнього керівника акторського курсу Київського національного Університету театру, кіно та телебачення ім. Карпенка-Карого.

Ціна квитка на кожну виставу 60 грн/квиток

068 833 51 05 • 063 601 53 21 066 653 62 81 • (04595) 5 08 01

ВЕЧОРИ на хуторi бiля Диканьки

Музична вистава “Вечори на хуторі біля Диканьки” створена за мотивами повісті М.В. Гоголя “Ніч перед Різдвом” Хто не бував в українському селі під час різдвяних свят? Кому не відомо, що таке любов до нестями? Приборкати нечисту силу, злітати в гості до цариці, засватати кохану дівчину — і все це за одну ніч! Таке можливо тільки в святвечір і тільки на хуторі поблизу Диканьки. Відома ще з дитинства історія кохання коваля Вакули та Оксани перетвориться на сцені в справжній карнавал з жартами, піснями, танцями, містикою і зачарує українським колоритом. Вистава "Вечори на хуторі біля Диканьки" — це чарівна казка для дорослих, яка подарує неймовірні відчуття наближення різдвяних свят, коли в голові паморочиться не тільки від горілки, але і від чудес, які відбуваються навколо. За допомогою живої пісні ансамблю “Травневі роси”, “Троїсті музики”, талановитої гри молодих акторів, світла, музики, спецефектів, яскравих костюмів ви поринете в атмосферу справжнього Різдва в компанії дівчат та парубків.

"Снігова королева"

Вистава для всієї сім'ї “Снігова Королева” створена за мотивами казки Г.К. Андерсена та п'єси Є.Шварца. Зворушлива казка про силу любові та доброти, про вірність та дружбу... Історія про хлопчика Кая, якого викрала Снігова королева, та дівчину Герду, яка вирушила на пошуки названого брата... Разом з Гердою глядачі вирушать в крижане царство Снігової королеви, подолають всі труднощі на шляху, зустрінуть нових друзів... І можливо, зможуть перемогти Снігову королеву і врятувати Кая. Найнеймовірніше те, що чим закінчаться ці пригоди, не знає навіть сам Казкар! Вистава насичена безліччю театральних ефектів. Світло, музика, декорації, костюми, грим, талановита гра акторів перенесуть нас у чарівний світ казки.

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.