Розважальна програма до Дня Святого Валентина

14 лютого в нашій школі відбулася надзвичайно цікава, оригінальна та розважальна програма до Дня Святого Валентина в форматі шоу-програми "Хто зверху". Організатори та ведучі заходу учні 10 класу Палатна Карина та Лазоренко Олег креативно підійшли до його проведення. Разом з пані Справедливістю, роль якої вдало зіграла заступник директора з виховної роботи Дяченко Людмила Петрівна, вони об'єктивно та чесно оцінювали конкурси.

В програмі брали участь дві команди. Хлопців школи представляли: сильний, спортивний та веселий - учень 11 класу Пищик Владислав, приколіст, генератор фірмових фразочок, найвеселіший учень 10 класу Кутовий Ігор, дружелюбний, працьовитий та активний - учень 9 класу Посполіт Віталій і любитель тенісу та риболовлі, непосидючий - учень 8 класу Губар Дмитро.

/Files/images/2016-2017/den_svyatogo_valentina/хлопці.jpg

Команду дівчат представляли: працьовита, старанна та чудова - учениця 11 класу Турченко Катя, яскрава, мрійлива, закохана - учениця 10 класу Демко Ольга, старанна, працелюбна, дисциплінована - учениця 9 класу Охріменко Яна та чарівна учениця 8 класу Палагута Сніжана, яка вважає музику частиною свого життя.

/Files/images/2016-2017/den_svyatogo_valentina/дівчата 1.jpg

Під час конкурсів "Збери літеру", "Хто я?", "Жінка чи чоловік?", "Вгадай мелодію" учні складали слова на час, вгадували чоловік чи жінка, за допомогою жестів вгадували мелодію та визначали, хто з хлопців має більшу кількість підписників у ВК. і в кого з дівчат найбільша кількість фотографій у ВК.

/Files/images/2016-2017/den_svyatogo_valentina/DSCN4758.JPG

/Files/images/2016-2017/den_svyatogo_valentina/DSCN4749.JPG

/Files/images/2016-2017/den_svyatogo_valentina/конкурс 6.jpg

В конкурсах впевнену перемогу з рахунком 50:5 отримали дівчата. Всі учасники розважальної програми отримали солодкі подарунки.

/Files/images/2016-2017/den_svyatogo_valentina/хто зверху 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.