"Віват, Наука!"

10 березня в нашій школі відбулося свято "Віват, Наука!", на якому відзначили призерів та переможців міського та обласного етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з різних предметів, літературно - мовних конкурсів та учасників конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в МАН.

Слід відмітити, що в цьому році результати покращились, нам є ким пишатися і за кого порадіти. Відкриттям та гордістю 2016-2017 навчального року стали учениця 10 класу Палатна Карина, яка зайняла ІІІ місце в ІІІ (обласному) етапі з української мови та літератури та учень 9 класу Салій Євгеній, який виборов ІІІ місце на обласній олімпіаді з економіки. Слова подяки прозвучали на адресу вчителів української мови та літератури Черненької Галини Дмитрівни та економіки Дяченко Сергія Олександровича, які підготували призерів обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

/Files/images/2016-2017/віват2.png

В ІІ (міському) етапі учні нашої школи зайняли 28 призових місць. Це учні: Салій Євгеній (9 клас), Шинкаренко Анна(9 клас), Палатна Карина (10 клас), Йолдич Олена (10 клас), Турченко Катерина (11 клас), Дем'яненко Віталій (11 клас) Сіряк Аліна (9 клас), Савченко Анастасія (10 клас), Білокур Ольга (10 клас), Посполіт Віталій (9 клас), Голубенко Євген (8 клас), Алєксєєва Анна (11 клас), Вишковська Аліна (10 клас), Бєлокур Василь (11 клас), Охріменко Яна (9 клас), Кутова Анастасія ( 4 клас), Доброгорська Валерія (5 клас).

Директор школи Кондусь Володимир Іванович нагородив учнів грамотами та солодкими подарунками.

/Files/images/2016-2017/віват1.png

Також слова особливої подяки прозвучали вчителям, які підготували учнів до участі в предметних олімпіадах та конкурсах. Протягом свята звучали музичні вітання від учаснків хореографічного колективу школи "Веселка" (керівник Бездольна Л.М.), учнів школи Чирки Олексія (9клас), Потакової Вікторії (8 клас) та учнів 5 класу.

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.