Учні Переяслав-Хмельницької ЗОШ №3 переможці чемпіонату міста по футболу серед учнів 5-6 класів

28 квітня на міському стадіоні відбулися змагання по футболу серед учнів 5-6 класів шкіл міста. У чемпіонаті взяли участь 8 колективів ( 6 міських шкіл, гімназія та школа-інтернат). Організаторами змагання команди було розділено на дві групи. Наша команда потрапила у групу разом із ЗОШ №1, ЗОШ №2 та ЗОШ №5. У першому матчі в напруженій боротьбі наші хлопці здолали першу школу з рахунком 1:0. Наступний матч у не менш важкій боротьбі ми зіграли в нічию 0:0 з п'ятою школою. У заключному матчі групи нашій команді треба було перемогти другу школу, або зіграти гольову нічию, щоб вийти у фінал. Зі своїм завданням наші юні футболісти переконливо справилися і перемогли 4:1.

У фіналі нашому колективу протистояв переможець іншої групи ЗОШ №4. Майже всю гру наші учні провели на половині поля суперника, створивши значну кількість моментів. Але м'яч вперто не хотів залітати у ворота. Отже, все вирішилося у серії післяматчевих пенальті. Гравці обох команд дуже хвилювалися і тому долю чемпіонату вирішив один забитий м'яч нашої команди. Отож, наші хлопці чемпіони міста по футболу серед учнів 5-6 класів!

Всі дуже старалися, але особливо хочеться відмітити злагоджену гру Артура та Артема Горденків, гольову вдачу Юрія Сидоренка, впевнену гру на захисті воріт Євгена Шияна та голкіпера Яна Отцевича.

Вітаємо команду нашої школи та їхнього наставника Бражника Володимира Олексійовича з такою важливою для нашої школи перемогою!


/Files/images/2016-2017/nagorodi/gZ87dJEg1hY.jpg

/Files/images/2016-2017/nagorodi/kvhyprqCaio.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.