«Ми надія твоя, Переяславе!»

18 травня в Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді відбулося свято обдарованих дітей "Ми надія твоя, Переяславе!". Захід став підведенням підсумків проведення предметних олімпіад, мовно-літературних, мистецьких та спортивних конкурсів. Були відзначені учні, які стали переможцями і призерами обласних та всеукраїнських предметних олімпіад, інтелектуальних і творчих конкурсів, що проходили впродовж навчального року.

Валентина Валеріївна Губенко, заступник міського голови, та Петро Миколайович Ярмоленко, начальник міського відділу освіти, відзначили талановитих школярів дипломами та грошовими винагородами.

Подяками були нагороджені педагоги, які підготували переможців та призерів ІІІ, ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад,інтелектуальних, творчих конкурсів, призерів та переможців МАН.

Приємно, що на цей захід були запрошені учні та вчителі нашої школи: директор школи Кондусь Володимир Іванович. Черненька Галина Дмитрівна, вчитель української мови та літератури, Дяченко Сергій Олександрович, вчитель економіки, Палатна Карина, учениця 10 класу та Салій Євгеній, учень 9 класу, які стали призерами ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Вітаємо Палатну Карину, Салія Євгенія та їх наставників з відзнаками.

Ми гордимося Вами! Бажаємо, щоб ваші старання в навчанні та наполеглива праця завжди приносили бажані результати.

/Files/images/2016-2017/nagorodi/Зображення-5426.jpg

/Files/images/2016-2017/nagorodi/Зображення-5512.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.