Повернутися до звичайного режиму

Ми на Фестивалі інноваційної освіти "Відкривай Україну"

3 червня учні та вчителі нашої школи брали участь у Фестивалі інноваційної освіти "Відкривай Україну", який проходив у місті Києві в Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова. Надзвичайно раді, що команда нашого закладу "Позитив" вийшла у півфінал Освітнього проекту "Відкривай Україну" і саме в цей день представляла свій проект "Квітуче місто".

Насиченою та цікавою була програма Фестивалю, але особлива увага була направлена на презентацію 10 навчальних закладів Київської та Житомирської областей, які стали півфіналістами. Кожна команда, а це були представники міст Новоград-Волинського, Білої Церкви, Ірпеня, Таращі, Кагарлика, Василькова та Переяслава-Хмельницького, представляла результати реалізації міських проектів. Це дійсно було свято творчої, активної, креативної, позитивної молоді. Кожен проект заслуговував на увагу, адже зібрались кращі з кращих. Море позитиву, гарний досвід та безліч нових знань та емоцій отримали всі учасники Фестивалю. Для учнів, вчителів та гостей заходу проводились цікаві лекції та майстер-класи.

Дуже приємно, що наша команда достойно представила свою роботу, отримала схвальні відгуки від членів журі. Подарунком для наших учнів стали сертифікати, інтелектуальні настольні ігри-тренажери, інтерактивні електронні посібники "Фінансова грамотність" та Подарункові сертифікати на безкоштовний відпочинок та розваги в Парку "Дитяча мрія".

Вітаємо команду "Позитив" та їх наставників! Бажаємо наснаги та подальших творчих звершень!

/Files/images/2016-2017/vdkrivay_ukranu/ф2.jpg

/Files/images/2016-2017/vdkrivay_ukranu/DSCN3148.JPG

/Files/images/2016-2017/vdkrivay_ukranu/фестиваль 2.jpg

/Files/images/2016-2017/vdkrivay_ukranu/DSCN3118.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.