Повернутися до звичайного режиму

Всеукраїнські відкриті змагання із судномодельного спорту серед учнівської молоді на Кубок України

Учень першого класу Сальніков Святослав та випускник нашої школи Денисюк Ігор взяли участь у Всеукраїнських відкритих змаганнях із судномодельного спорту серед учнівської молоді на Кубок України, які пройшли на початку червня в Одесі.

Як розповів їх тренер, керівник судномодельного гуртка Володимир Горбаченко (36 років), для Станіслава Сальнікова, першокласника третьої школи змагання такого рівня були новиною. Тож для нього дуже важливим було випробувати власні моделі яхт, запозичувати досвід інших учасників. А от Ігор Денисюк, цьогорічний випускник ЗОШ № 3, вже досвідчений судномоделіст, успішно виступав не лише на всеукраїнських, а й міжнародних змаганнях. Цього разу він теж став одним з найуспішніших учасників. Впродовж двох днів на різних дистанціях виборов аж 6 медалей: 2 за перші місця, і 4 за треті. Також переяславці отримали трете командне місце, і всі троє були нагороджені грамотами і бронзовими медалями Міносвіти. Тож додому привезли дуже вагомі трофеї.

З юними судномоделювальниками до Одеси їздили і деякі їхні батьки. Так Олена Сальнікова поділилася, що перегони моделей яхт було організовано на озері з прісною водою. І, хоч участь у змаганнях тривала довго, все ж знайшли час і для відпочинку, купання в Чорному морі. Так що поїздкою всі залишилися дуже задоволені.

Вже наприкінці червня в Черкасах заплановано проведення чемпіонату України із перегонів моделей яхт. Переяславські судномоделювальники теж планують взяти в них участь.

за матеріалами сайту http://visnik-press.com.ua

http://odessa.web2ua.com/odeski-trofeji-sudomodeljuvalnikiv-dev-jat-medalej-4350/

/Files/images/2016-2017/nagorodi/змагання с .jpg

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.