Подарунок від Освітнього проекту "Відкривай Україну"

Дякуємо Освітньому проекту «Відкривай Україну» за те, що надихає на реалізацію важливих проектів та підтримує нас. 21 червня 2017 року учні нашої школи, завдяки чудовому подарунку, який отримали у півфіналі на Фестивалі інноваційної освіти «Відкривай Україну» в м. Києві, провели незабутній день літніх канікул в Дитячій Планеті ТЦ "Україна".

Це дійсно планета, на якій мріє побувати кожна дитина. Потрапивши сюди переконались, що кожен куточок, атракціони, майстер-класи, зони відпочинку – все створене з любов’ю та турботою про підростаюче покоління. Море позитивних вражень та драйву, можливість перевірити свою спортивну форму та витривалість, чудово проведений час з друзями – всі емоціїї не перерахувати.

Надзвичайно сподобалось учням проводити час на батутній арені, де кожен міг настрибатись досхочу. На тарзанці можна було відчути неймовірне почуття польоту. В поролонових басейнах було гарно відпочивати та "пірнати". Після насиченого активного відпочинку - залюбки грали в різні ігри на X-box. А як не згадати про роледром, де наскільки все продумано про безпечне проведення часу. Також лабіринти та гірки, басейни з кульками, катання на машинках, гра в баскетбол, ігрові автомати - всього і не перелічити. Всі хто, хоч раз побував в Дитячій планеті, мріє повернутись сюди. Це дійсно дитяча казка!!!

/Files/images/2016-2017/ekskurs/dityacha_planeta/6.JPG

/Files/images/2016-2017/ekskurs/dityacha_planeta/9.JPG

/Files/images/2016-2017/ekskurs/dityacha_planeta/12.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.