Поїздка до Верховної Ради України в рамках проекту “Разом у серці країни”

11 липня учениці нашої школи Палатна Карина та Йолдич Олена разом із лідерами учнівського самоврядування та членами Міської Ради Дітей Переяслава здійснили поїздку до міста Києва, в ході якої зустрілися в Маріїнському парку із однолітками із смт Нікольське. На цій зустрічі були присутні міський голова Тарас Костін, голова Переяслав-Хмельницької РДА Андрій Пряхін, керуюча справами виконкому міської ради Валентина Гринець, голова Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування “Крок громад” Сергій Молонов та директор Переяслав-Хмельницького міського Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Ніна Товкун.

Метою двох молодіжних делегацій була спільна екскурсія до Верховної Ради України та до Будинку уряду, знайомство з роботою вищих державних органів України, обмін думками щодо координації молодіжних організацій для розробки та втілення спільних проектів.

/Files/images/2016-2017/ekskurs/Зображення-170.jpg

Під час пленарного засідання Верховної Ради із сесійної зали до підлітків Донеччини та Київщини в кулуари вищого законодавчого органу країни вийшов Народний депутат України Дмитро Лубінець. Відбулась цікава розмова біля першого Державного прапора України.

На третьому поверсі приміщення ВРУ, для засобів масової інформації, під час півгодинної перерви народних депутатів України, до учасників проекту “Разом у серці країни” приєднався Артур Палатний – голова Комітету ВРУ з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму.

Після прогулянки на свіжому повітрі в кварталі державних установ України, учасники проекту відвідали Будинок уряду, де мали змогу відвідати музей та цікаву екскурсію коридорами та публічними місцями виконавчого органу України, в залі засідань українського уряду, між молодіжними лідерами Київщини та Донеччини був підписаний Меморандум щодо спільних проектів у майбутньому.

/Files/images/2016-2017/Зображення-553.jpg

/Files/images/2016-2017/ekskurs/Зображення-647.jpg

/Files/images/2016-2017/ekskurs/Зображення-859.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.