Європейський тиждень мобільності в школі

Учні нашої школи активно приєдналися до акції "Європейський тиждень мобільності", який проходить з 16 по 22 вересня у рамках загальноєвропейської кампанії з підвищення обізнаності по стійкій міській мобільності. Головною метою Тижня є інформування про альтернативні варіанти стійкої мобільності школярів, що можуть підвищити безпеку учнів.

Молодші школярі взяли участь у пізнавальній грі "Мій друг - велосипед". Вони розповіли про те, як добираються до школи. Учні 2 б класу разом із вчителем Гаврилечко Ольгою Михайлівною переглянули цікавий мультик "Звірі на велосипеді", дізнались багато нового про альтернативні види транспорту та дружно намалювали велосипеди.

/Files/images/2016-2017/DSCN3373.JPG

/Files/images/2016-2017/DSCN3375.JPG

Учні 5 класу разом з вчителем Дяченко Людмилою Петрівною реалізували міні-проект "Дорога до школи". Школярі підгорували інформацію та ознайомилися з різними видами громадського та приватного транспорту, їх впливом на навколишнє середовище. Діти переконалися, що активна ходьба та їзда на велосипеді не лише покращують фізичну форму та здоров"я, а й не забруднюють довкілля.

Учні, працюючи в групах, вибрали альтернативні види громадського і приватного транспорту та розмістили на спеціальних бланках.

/Files/images/2016-2017/DSCN3363.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.