Спільний відпочинок: діти, батьки, вчитель…

Винятково сприятливі можливості для реалізації виховної функції представляє спільний відпочинок дітей, батьків та вчителів. Такий спільний відпочинок - це дивовижна можливість батьків, дітей та вчителя побути разом, дізнатися один одного краще.

Відпочинок дітей у колі батьків та вчителя - шанс для усіх краще зрозуміти дитину, побачити й почути, чим вона живе. Спільний відпочинок сприяє зміцненню дружби, довіри між батьками, дітьми та вчителем. Якщо проводити вільний час неординарно, то яскраві враження забезпечені усім. Спільний відпочинок відіграє важливу роль у вихованні дітей. Щасливі спогади з дитинства зберігаються на все життя.

Залишаться на все життя і спогади четвертокласників нашої школи про неординарний відпочинок на березі Дніпра разом з батьками та класоводом Євсевською Вірою Іванівною, який відбувся 14 вересня 2017 року. Захоплюючий короткотривалий похід на яхтах по Дніпру за підтримки керівника гуртка «Крейсерський яхтинг» Клубу юних моряків Горбаченка Володимира Григоровича – викликав у дітей неймовірні емоції…

Краса навколишньої природи, чистота повітря, насиченого пахощами різнотрав'я, смачні наїдки приготовлені батьками, дозволили усім відпочити і фізично, і морально. В цей день всі разом мали змогу дійсно побути близько до природи – а це одна з головних складових щастя людини.

Видатний український педагог Макаренко А.С. зазначав: «Виховання є процес соціальний… Виховує все: люди, речі, явища, але перш за все і більше всього – люди. З них на першому місці – батьки і педагоги». Лише у співпраці з батьками можна досягти поставленої виховної мети - виховання особистості, високоморальної, творчої та здорової людини.

/Files/images/2017-2018/ekskurs/яхти 1.jpg

/Files/images/2017-2018/ekskurs/яхти 9.jpg

/Files/images/2017-2018/ekskurs/яхти 7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 96

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.